Invitation Teksam årsdag 2021

Teksam årsdag 2021: Ny energi i grøn omstilling

TekSam årsdag inspirer til virksomhedernes fremtid og den grønne omstilling

Af Ingrid Pedersen

Den 5. oktober mødes ledere og tillidsrepræsentanter igen til TekSam årsdag i Odense Congress Center. Det sker med optimisme og fokus på grøn omstilling, for selv om mange virksomheder har været voldsomt udfordret, er der blevet holdt fast i planerne om at blive mere grønne, og vi kan se, at der er kommet fornyet energi til den grønne omstilling.

Danske virksomheder har altid været kendetegnet ved god konkurrencekraft og høj medarbejdertrivsel. Disse faktorer skal også medvirke til at genvinde det, vi tabte under coronakrisen, og her spiller samarbejdsudvalgene en meget vigtig rolle.

TekSam årsdag inspirerer virksomhederne og deres medarbejdere til at bruge samarbejdsudvalget aktivt, så medarbejdernes viden og engagement bliver en aktiv del af den grønne omstilling.

Deltagerne kan blandt andet opleve Steen Hommel, der er direktør i Udenrigsministeriets Trade Council. Han vil fortælle om EU's genopretningsfond og de grønne muligheder, den giver danske industrivirksomheder.

Årsdagen vil også byde på spændende oplæg fra virksomheder, der er nået langt med den grønne omstilling. Frederikke Tømmergård Global leder, Corporate Affairs og Jonas Pagh Jensen, Sustainability Specialist leder fra vindmøllefabrikken Siemens Gamesa Renewable Energy A/S vil fortælle om grøn omstilling i hele værdikæden, og Anker Blom Nielsen, Project Director fra Rockwool A/S vil fortælle om virksomhedens mange indsatser relateret til bæredygtighed og grøn omstilling.

Man kan også høre Jette Nøhr, chefkonsulent i DI Digital, og erhvervspolitisk konsulent Emil Drevsfeldt Nielsen, Dansk Metal, fortælle, hvordan digitalisering kan understøtte grøn omstilling.

Fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø kommer seniorforsker Thomas Clausen, som vil fortælle, hvordan positive faktorer i det psykiske arbejdsmiljø kan bidrage til gode forandringsprocesser.

Jan Lorentzen og Dennis Jensen fra TekSams sekretariat vil på årsdagen præsentere de ydelser, virksomhederne kan trække på i den grønne omstilling.

Og til sidst spørger foredragsholder Karen-Marie Lillelund Hvor sjov er grøn omstilling? Hun fokuserer på, hvordan man holder humøret højt under forandringsprocesser.

Hent invitationen og se programmet her.

Tilmeld dig til årsdagen her.

Husk, at både medarbejdere og ledelse skal være repræsenteret, og deltagelse er gratis for virksomheder, der er omfattet af Industriens Overenskomst.


Senest revideret den 29. september 2021