Teksam årsdag 2021: Ny energi i grøn omstilling

TekSam årsdag inspirer til virksomhedernes fremtid og den grønne omstilling

Af Ingrid Pedersen

Den 5. oktober mødes ledere og tillidsrepræsentanter igen til TekSam årsdag i Odense Congress Center. Det sker med optimisme og fokus på grøn omstilling, for selv om virksomhederne var voldsomt udfordret – nogle bukkede under og tusindvis mistede deres arbejde – holder virksomhederne fast i planerne om at blive mere grønne, og vi kan se, at der er kommet fornyet energi til den grønne omstilling.

Danske virksomheder har altid været kendetegnet ved god konkurrencekraft og høj medarbejdertrivsel. Disse faktorer skal også medvirke til at genvinde det, vi tabte under coronakrisen, og her spiller samarbejdsudvalgene en meget vigtig rolle.

TekSam årsdag inspirerer virksomhederne og deres medarbejdere til at bruge samarbejdsudvalget aktivt, så medarbejdernes viden og entusiasme bliver en aktiv del af den nødvendige omstilling.

Deltagerne kan blandt andet opleve Steen Hommel, der er direktør i Udenrigsministeriets Trade Council, fortælle om EU's genopretningsfond og de grønne muligheder, den giver danske industrivirksomheder.

Frederikke Tømmergård Global leder, Corporate Affairs. Jonas Pagh Jensen Sustainability Specialist leder fra vindmøllefabrikken Siemens Gamesa Renewable Energy A/S vil sammen med en medarbejderrepræsentant fortælle om grøn omstilling i hele værdikæden, og man kan høre Jette Nøhr, chefkonsulent i DI Digital, og erhvervspolitisk konsulent Pernille Birch, Dansk Metal, fortælle, hvordan digitalisering understøtter grøn omstilling og Thomas Clausen, seniorforsker NFA, fortæller om positive faktorer i forandringsprocesser.

Jan Lorentzen og Dennis Jensen fra TekSams sekretariat præsenterer de ydelser, virksomhederne kan trække på i den grønne omstilling.

Og til sidst spørger foredragsholder Karen-Marie Lillelund Hvor sjov er grøn omstilling? Hun fokuserer på, hvordan man holder humøret højt under forandringsprocesser.

Hent invitationen og se programmet her.

Tilmeld dig til årsdagen her.

Husk, at både medarbejdere og ledelse skal være repræsenteret, og deltagelse er gratis for virksomheder, der er omfattet af Industriens Overenskomst.


Senest revideret den 7. juli 2021